Μπορεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, να δεσπόζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League, ωστόσο μπορεί να… περιμένει μία ημέρα.
Και αυτό γιατί το Σάββατο θα διεξαχθούν τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις, με κορυφαία αυτή στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.
Η Ένωση μετά την ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της νίκη με τον Μοράις στον πάγκο.
Εντούτοις το έργο της στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19.00 μόνο εύκολο δεν αναμένεται καθώς απέναντί της θα έχει τους Περιστεριώτες, που δείχνουν αναγεννημένοι με τον Κορακάκη στον πάγκο τους.
Νωρίτερα, στις 15.00 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 17.15 ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας την αξιόμαχη, Ξάνθη.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΑΒΒΑΤΟ
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (ΝΟVA 3)
17:15 Λεβαδειακός-Ξάνθη (NOVA 1)
19:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος (NOVA 2)
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 Παναιτωλικός-ΑΕΛ (NOVA 3)
17:15 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (NOVA 2)
17:15 Κέρκυρα-Βέροια (NOVA 3)
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (NOVA 1)
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Ηρακλής-Πλατανιάς (NOVA 1)
Πηγή: Filathlos.gr