Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022
00
24
54

Επίδομα θέρμανσης: Πληρώνονται σήμερα οι περίπου 680.000 δικαιούχοι

Μοιραστείτε το

Ξεκινάει σήμερα η εκταμίευση της προκαταβολής του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους, σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Η διαδικασία πληρωμής των προκαταβολών του φετινού επιδόματος θέρμανσης αφορά περίπου 680.000 δικαιούχους οι οποίοι υπέβαλαν τη σχετική αίτηση στο myΘέρμανση έως το τέλος Νοεμβρίου. Η καταχώρηση των παραστατικών για τις αγορές τους θα πρέπει να γίνει έως τις 15/12.

Το υπόλοιπο ποσό που δικαιούνται θα το λάβουν στο τέλος του Δεκεμβρίου, ενώ τότε θα πληρωθούν και οι νέοι δικαιούχοι (τα νοικοκυριά που θα λάβουν για πρώτη φορά επίδομα θέρμανσης λόγω διεύρυνσης των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων).

Από εκεί και πέρα, το νέο έτος και συγκεκριμένα μέχρι και τις 28 Φλεβάρη θα πληρωθεί το επίδομα για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, έως τις 29 Απριλίου θα πληρωθεί το επίδομα για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου, υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Απριλίου.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.