Επεισοδιακή απόδραση κρατουμένων από το Μεταγωγών

Απόδραση 4 κρατουμένων έγινε στις 4 τα ξημερώματα από το τμήμα αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατούμενοι άρπαξαν όπλο αστυνομικού και απειλώντας με αυτό έφυγαν από την κεντρική πύλη του τμήματος. Προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι δραπέτες έχουν μαζί τους δύο όπλα αστυνομικών. Στην αρχή πήραν περιπολικό για να διαφύγουν, το οποίο άφησαν λίγη ώρα αργότερα. 

Από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών αφού ο ένας εντοπίστηκε. 

Στον εντοπισμό των δραπετών παίρνει μέρος και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι κρατούμενοι – που είναι ποινικοί και είχαν δημιουργήσει επεισόδιο στον Κορυδαλλό την προηγούμενη εβδομάδα – είχαν οργανώσει πολύ καλά την απόδραση τους: Ο ένας προφασίστηκε ότι πονάει κι άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Δύο αστυνομικοί μπήκαν στο κρατητήριο και τότε οι άλλοι τρεις τους απείλησαν με αυτοσχέδια μαχαίρια. Αμέσως έφυγαν και πήραν το όπλο της φρουρου στην πύλη και ένα περιπολικό το οποίο και βρέθηκε λίγα μέτρα μακρια απο το τμήμα. Φεύγοντας οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και οι δραπέτες απάντησαν στα πύρα. 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή