Επεισόδια στο κέντρο στην πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο (ΦΩΤΟ)

Ένταση και μικροεπεισόδια επικρατούν αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του μαθητικού – φοιτητικοίυ συλλαλητηρίου που πραγματοποιείται για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η ένταση ξεκίνησε στο ύψος της πλατείας Κλαυθώμνος, όταν ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες και βόμβες μολότοφ ενταντίον των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι «απάντησαν» με χρήση χημικών.

Υπενθυμίζεται, ότι το ραντεβού των μαθητών και των φοιτητών δόθηκε στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ στο ίδιο σημείο έχει προγραμματιστεί και η απογευματινή πορεία, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00.

Στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός.

Έκκληση προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να προφυλάξει την περιοχή τους από καταστροφές, βανδαλισμούς αλλά και εκτεταμένη χρήση χημικών κάνουν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες των Εξαρχείων.

Με επιστολή που έστειλε εν όψει της σημερινής επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στην αρμόδια υπουργό Όλγα Γεροβασίλη αλλά και την υφυπουργό κ. Κατερίνα Παπακώστα, ο Σύλλογος Κατοίκων και Επαγγελματιών «ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ζητά να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα προστατεύσουν περιουσίες και άνθρωπούς.

γργρδ

κθυκθυ

ξγφξγφ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή