Επανεξελέγη ο Ντογιάκος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών

Στη θέση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας επανεξελέγη ο εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο για ακόμη δύο χρόνια.
Ειδικότερα, ο Ισίδωρος Ντογιάκος κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων στις εισαγγελίες και τα Πρωτοδικεία, έλαβε 39 σταυρούς.
Ακολούθησαν οι συνάδελφοί του επίσης εισαγγελείς Εφετών, Αντώνης Λιόγας, με 30 σταυρούς και Γεωργία Τσατάνη με 7 σταυρούς.
Ο Ισίδωρος Ντογιάκος ήταν υποψήφιος για τη θέση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών αν και του επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα πειθαρχική ποινή στέρησης αποδοχών 40 ημερών από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου.
Ωστόσο, η σχετική απόφαση δεν καθαρογράφτηκε και δεν επιδόθηκε στον Ισίδωρο Ντογιάκο, όπως ορίζει ο νόμος και στην εισαγγελία Εφετών χορηγήθηκε τελικά από τον Άρειο Πάγο, βεβαίωση ότι ο νυν προϊστάμενος του Εφετείου δεν έχει κώλυμα να κατέβει στις εκλογές.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης