Εντελώς ανίδεη! Μπέρδεψε τον πρίγκιπα Χάρι με διάσημο αστέρα της ποπ

Έγινε πρωτοσέλιδο τον περασμένο Δεκέμβριο όταν παραδέχθηκε ότι δεν αναγνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι μόλις της τον είχαν συστήσει σε κοσμικό πάρτι που διοργάνωσε η φίλη της, το μοντέλο Σούκι Ουότερχαουζ.

Η 25χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται όταν έπαιξε δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στην ταινία «Ο Λύκος της Ουόλ Στριτ». Η ολόγυμνη εμφάνισή της ήταν εκείνη που θα μείνει αλησμόνητη σε όσους παρακολούθησαν την ταινία.

Έκτοτε η Μάργκοτ Ρόμπι δεν έχει κάτι αξιοσημείωτο να επιδείξει, όμως σίγουρα δίνει δυναμικό «παρών» στα κοσμικά πάρτι.

Τώρα αποκαλύπτει ότι όχι μόνο δεν είχε αναγνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι στο πάρτι της  Ουότερχαουζ στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο του 2015, αλλά τον είχε μπερδέψει κιόλας με τον τραγουδιστή Εντ Σίραν.

 

ef ed3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Όταν τον είδα είπα ‘Ω Θεέ μου δεν το ήξερα ότι είναι και ο Εντ Σιραν στο πάρτι’ και ο Χάρι ένιωσε προσβεβλημένος», δήλωσε η 25χρονη ηθοποιός.

Κοκκινομάλληδες και οι δύο, κάπου το κορίτσι μπερδεύτηκε!

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή