Ενταση στον αέρα του MEGA ανάμεσα σε Ιορδάνη Χασαπόλπουλο και Ματίνα Παγώνη

12
Ενταση στον αέρα του MEGA ανάμεσα σε Ιορδάνη Χασαπόλπουλο και Ματίνα Παγώνη

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τον εκ των παρουσιαστών, Ιορδάνη Χασαπόπουλο, να έχει έντονη λογομαχία με την καλεσμένη Ματίνα Παγώνη. Αιτία η ταλαιπωρία που βίωσε μια 41χρονη στην Κοζάνη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο και περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Όπως ανάφερε το ρεπορτάζ η γυναίκα απευθύνθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κοζάνης, γιατί είχε παλίνδρομη κύηση. Λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων, ένα φαινόμενο πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό, της προτάθηκε να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών, το οποίο με την σειρά του την έστειλε στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Το νοσοκομείο εκεί της έκλεισε ραντεβού στις 3 Ιανουαρίου προκειμένου να χειρουργηθεί, ωστόσο όταν πήγε εκείνη την ημέρα υπήρξε διαμάχη εάν υπήρχε ή όχι ραντεβού. Ούτε κι εκεί όμως βρήκε κάποια λύση, με την γυναικολόγο του νοσοκομείου να της λέει πως δεν είναι κάτι επείγον. Το σοκ ήταν μεγάλο για την 41χρονη, η οποία τελικά χειρουργήθηκε σε ιδιωτική κλινική, και έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την 3η ΥΠΕ για όσα βίωσε η γυναίκα.

Οταν η κουβέντα πήγε στις ευθύνες των γιατρών για όλη αυτή την κατάσταση, οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να μιλά για την κατάσταση στα νοσοκομεία και τον δημοσιογράφο να απαντά σε ιδιαίτερα έντονο ύφος.

«Μόλις βρείτε ένα θέμα, αμέσως εναντίον των γιατρών» είπε η κ. Παγώνη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να επαναλαμβάνει πως «την πέταξαν έξω από το νοσοκομείο».