Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Μάταια προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημά μας

Tην απερίφραστη καταδίκη της για την χθεσινοβραδινή βομβιστική επίθεση στα Εξάρχεια με στόχο την Εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά επίθεση σε διάστημα πέντε μηνών σε βάρος δικαστικού και τονίζει με νόημα πως το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών λειτουργών δεν κάμπτεται από τέτοιες ενέργεις.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων έχει ως εξής:
«Με αφορμή την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση κατά της Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Γ. Τσατάνη, τρίτη κατά σειρά σε διάστημα πέντε μηνών κατά συναδέλφων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει απερίφραστα για ακόμα μία φορά τέτοιες ενέργειες που προσπαθούν, πλην όμως μάταια, να κάμψουν το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών λειτουργών».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης