Ελένη Μενεγάκη: Γιατί πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια

11
«Eξαφάνισαν» τον Πίνατ  λόγω… Μέρκελ

Για έντονο πονοκέφαλο είχε παραπονεθεί πρόσφατα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» που παρουσιάζει καθημερινά η αγαπημένη παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, η οποία, θέλησε να διασκεδάσει το γεγονός ζητώντας να την ξεματιάσουν, ενώ έβαλε ένα μπουκάλι κρύο νερό για να συνέλθει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Ελένη Μενεγάκη υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο, αλλά έχει συμβεί και άλλες φορές το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα το στενό της περιβάλλον να την πιέζει να πάει στο νοσοκομείο να δει τι συμβαίνει.

Αν και αρχικά η ίδια δεν ήθελε να δώσει ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός κυρίως για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Ciao, τελικά πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός της ζήτησε να κάνει κάποιες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η αιτία των πονοκεφάλων.

Τα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν βγει, αλλά δεδομένου ότι οι γιατροί θεωρούν ότι η κατάσταση της υγείας της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ καλή, μάλλον οι πονοκέφαλοι είναι αποτέλεσμα στρες, όπως καταλήγει το Ciao.