Με αφορμή τις πρόσφατες «στημένες» παπαράτσι φωτογραφίες με το νέο της αμόρε, τα μίντια επέκριναν την αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, ότι «πουλάει» στα πρωτοσέλιδα τη ζωή και τους δεσμούς της, μόνο και μόνο για να ικανοποιεί την αδηφάγο επιθυμία της να ασχολούνται όλοι μαζί της.
Ίσως να είναι αλήθεια, αλλά η Τέιλορ Σουίφτ με μία κίνησή της κατάφερε αυτό που λέει και η παροιμία, «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια».
Ως η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον πλανήτη, σύμφωνα την λίστα του Forbes, η Σουίφτ αποφάσισε να δωρίσει από την προσωπική της περιουσία 1εκ. δολάρια στη Λουιζιάνα για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών. Οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή άφησαν πίσω τους 20.000 κατοίκους άστεγους και 11 νεκρούς.

«Ξεκίνησα την παγκόσμια περιοδεία μου «1989» από τη Λουιζιάνα και τους υπέροχους θαυμαστές που έχω εκεί, οι οποίοι με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου» δήλωσε η Σουίφτ στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι στην Λουιζιάνα έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αυτήν την εβδομάδα είναι συγκλονιστικό. Προτρέπω όσους μπορούν να βοηθήσουν και να στείλουν την αγάπη και τις προσευχές τους στους ανθρώπους που έμειναν στον δρόμο εξαιτίας αυτής της φυσικής καταστροφής που έπληξε φέτος την περιοχή», πρόσθεσε η 26χρονη τραγουδίστρια.

Πάντως, η τραγουδίστρια αυτή τη φορά κατάφερε και να γίνει πρωτοσέλιδο και να προσφέρει αρωγή στις οικογένειες εκατοντάδων ανθρώπων.