Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
23
20
19

Είκοσι ιδιώτες γιατροί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του ΕΣΥ

Μοιραστείτε το

Είκοσι ιδιώτες ιατροί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του ΙΣΑ και του Υπουργείου Υγείας να συνδράμουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας που δίνει τη μάχη ενάντια στην πανδημία, κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα λειτουργίας της σχετικής πλατφόρμας του ΙΣΑ.

Ειδικότερα, πρόκειται για 8 πνευμονολόγους, 6 παθολόγους και 6 γενικούς ιατρούς, που συμπλήρωσαν την αίτηση, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Παράλληλα, το προσωπικό του Συλλόγου έκανε εκατοντάδες τηλεφωνήματα σε ιδιώτες ιατρούς μέλη του ΙΣΑ και τους ενημέρωσε για την πρόταση του Υπουργείου Υγείας και την αναγκαιότητα να συμμετάσχουν στην ενίσχυση των συναδέλφων τους που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη στα δημόσια νοσοκομεία. Σημειώνεται ότι η σχετική πλατφόρμα έχει προσαρμοστεί για να έχει τη δυνατότητα να δεχθεί αιτήματα ιατρών και από άλλα μέλη της χώρας.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης επεσήμανε τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας να συμμετάσχουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ και να συνδράμουν τους ιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη ενάντια στην επιδημία. Καλώ τους γιατρούς της Αθήνας να δείξουν σε αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή, το υψηλό επιστημονικό τους επίπεδο, την ευσυνειδησία που διαθέτουν και την αγάπη τους για τον πολίτη. Οι γιατροί του ΕΣΥ, ο ασθενής και η πατρίδα μας χρειάζονται. Όλοι μαζί ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη αυτή υγειονομική κρίση και θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές».

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.