Τις φήμες που δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε το παλάτι του Κένσιγκτον: Η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος.
Την ώρα που το ζευγάρι, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι προσγειωνόταν στην Αυστραλία για την πρώτη μεγάλη βασιλική περιοδεία, το παλάτι ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ. Το πρώτο παιδί του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί την Ανοιξη.


Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Οι Αυτού Υψηλότητες, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019. Το ζευγάρι έχει εκτιμήσει όλη την υποστήριξη που έχουν λάβει από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από τον γάμο τους τον Μάιο και είναι ευτυχείς που μπορούν να μοιραστούν αυτά τα ευτυχισμένα νέα με το κοινό».
Η πρώτη βασιλική περιοδεία του ζευγαριού
Στο Σίδνεϊ προσγειώθηκαν πριν από λίγη ώρα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, για την πρώτη μεγάλη διεθνή περιοδεία από τον γάμο τους.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ περπάτησαν πιασμένοι χέρι – χέρι όταν έφτασαν στο Σίδνεϊ με την πτήση της Qantas A380 από το Λονδίνο μέσω Σιγκαπούρης.

Η δούκισσα του Σάσεξ ήταν ντυμένη απλά αλλά κομψά για την περίσταση, επιλέγοντας να φορέσει ένα μαύρο τοπ, με ένα μαύρο παλτό με καφέ λεπτομέρειες στο πέτο και τα μανίκια.
Ο πρίγκιπας Χάρι, από την άλλη φορούσε ένα γκρι μπλουζάκι με ριγέ θαλασσί πουκάμισο από μέσα. Το ζευγάρι θα διανυκτερεύσει σήμερα το βράδυ στην παραθαλάσσια κατοικία του Γενικού Κυβερνήτη.
Τα επίσημα καθήκοντα του ζευγαριού θα ξεκινήσουν αύριο, δίνοντάς τους το χρόνο για να ξεκουραστούν από την μακρινή πτήση.
Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ κατέφθασαν με ένα προσωπικό 10 ατόμων να τους συνοδεύει, και στο οποίο περιλαμβάνονται γραμματείς Τύπου αλλά και ένας κομμωτής. Η καλύτερη φίλη της Μέγκαν, Τζέσικα Μουλρόνεϊ, αναμένεται επίσης να συνοδεύσει το ζευγάρι. Η Τζέσικα και ο σύζυγός της Μπεν, θα πετάξουν από το Τορόντο για το Σίδνεϊ για να συνοδεύσουν το βασιλικό ζευγάρι, σε έναν «ανεπίσημο» ρόλο – δηλαδή θα πληρώσουν τα δικά τους έξοδα.
Η δούκισσα αναμένεται να αλλάζει ρούχα τρεις φορές την ημέρα στην περιοδεία και μπορεί να στραφεί στην Τζέσικα για βοήθεια.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα επισκεφθούν επίσης του Ντούμπο, στη Νέα Νότια Ουαλία, την Μελβούρνη και το νησί Φρέιζερ στο Κουίνσλαντ στην αυστραλιανή περιοδεία τους, η οποία θα είναι και η πρώτη επίσκεψη της Μέγκαν στη χώρα.
Θα περάσουν μια εβδομάδα στην ηπειρωτική χώρα και μετά στις 23 Οκτωβρίου θα πάνε στα νησιά Φίτζι για δύο ημέρες και στη συνέχεια στην Τόνγκα, προτού επιστρέψουν στην Αυστραλία.
Θα επισκεφθούν επίσης τη Νέα Ζηλανδία, το Όκλαντ προτού τελικά επιστρέψουν στις 31 Οκτωβρίου.
«Το πρόγραμμα σε αυτές τις 4 χώρες της Κοινοπολιτείας θα επικεντρωθεί στις προσπάθειες για την ηγεσία των νέων, την προστασία του περιβάλλοντος και την διατήρησή του, μέσω πολλών νέων έργων του Queen’s Commonwealth Canopy και την ανάκαμψη και αποκατάσταση στρατιωτών και γυναικών μέσω του Invictus Games Sydney 2018».