Έφοδος στο σπίτι του Marilyn Manson – Έρευνα για σεξουαλικές επιθέσεις

5
Έφοδος στο σπίτι του Marilyn Manson – Έρευνα για σεξουαλικές επιθέσεις

«Ντου» στο σπίτι του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποίησαν οι αμερικανικές αρχές στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εις βάρος του περί σεξουαλικών επιθέσεων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Rolling Stone ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες πραγματοποίησαν την έφοδο και κατάσχεσαν υπολογιστές και προσωπικά αντικείμενα στο πλαίσιο έρευνας, καθώς ο Marilyn Manson κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση αρκετών γυναικών.

Ορισμένες από τις καταγγελίες αναφέρουν την ύπαρξη δωματίου με ηχομόνωση και ειδικές κλειδαριές. Ήδη σε εξέλιξη είναι αρκετές μηνύσεις εναντίον του.

«Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το ένταλμα υλοποιήθηκε σήμερα» δήλωσε σχετικά στο αμερικανικό περιοδικό πηγή από το γραφείο του σερίφη της περιοχή.

Σημειώνεται ότι σε ρεπορτάζ του Rolling Stone αρκετές γυναίκες, ανάμεσά τους το μοντέλο Ashley Morgan Smithline, δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν να μείνουν σε αυτό το περιβόητο δωμάτιο, το οποίο περιγράφεται σαν ένα μικρό δοκιμαστήριο καταστήματος ρούχων.

Η ηθοποιός του Game of Thrones Esmé Bianco είχε καταγγείλει ότι ο Manson την βίασε κατά τη διάρκεια των δύο ετών που ήταν ζευγάρι, την κακοποιούσε συχνά λεκτικά, της είχε στερηθεί ύπνο και φαγητό, αλλά επίσης και ότι την είχε μαστιγώσει και της είχε προκαλέσει ηλεκτροπληξία χωρίς τη θέλησή της.

«Οι πελάτες μου συνεχίσουν να στηρίζουν την αστυνομία του Λος Άντζελες στην έρευνά της και επικροτούν τις πρόσφατες ενέργειες κατά του Brian Warner» δήλωσε σχετικά ο δικηγόρος των Bianco και Smithline.