Έφερνα άντρες σπίτι να βιάζουν την 10χρονη κόρη μου γιατί μου άρεσε να βλέπω

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που απορρέουν από την άγρια δολοφονία ενός 10χρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε διαμελισμένο στο Νέο Μεξικό.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του άτυχου παιδιού καλούσε στο σπίτι της άντρες που ήταν πρόθυμοι να κακοποιήσουν σεξουαλικά το 10 ετών κοριτσάκι της ενώ η ίδια θα παρακολουθούσε. 

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε στις αρχές, ο λόγος πίσω από τις διεστραμμένες πράξεις της δεν ήταν τα χρήματα αλλά η ικανοποίηση που της πρόσφερε να βλέπει με τα ίδια της τα μάτια το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Η Michelle Martens είπε στην αστυνομία ότι είχε κανονίσει συναντήσεις τουλάχιστον με τρεις άνδρες για να βιάσουν την κόρη της, σύμφωνα με την εφημερίδα  Albuquerque Journal που εξασφάλισε την κατάθεση της 35χρονης. Ο ένας από αυτούς τους άνδρες ήταν συνάδελφός της, ενώ τους άλλους δύο τους είχε βρει μέσω διαδικτύου.

 Ο 31χρονος  Fabian Gonzales ήταν ο τελευταίος που κακοποίησε το κοριτσάκι της. Αυτός ο εφιάλτης έμελε να γίνει ο τελευταίος που έζησε η μικρή, αφού ο Gonzales έπνιξε την 10χρονη μαζί με την ξαδέρφη του, μπροστά στα απαθή μάτια της μητέρας της, η οποία φαίνεται πως αντλούσε από το θέαμα κάποια διεστραμμένη σεξουαλική ικανοποίηση.

Η Martens, ο Gonzales και η Jessica Kelley — η ξαδέρφη του Gonzales — συνελήφθησαν λίγο μετά την ανακάλυψη του πτώματος της μικρής Victoria στο σπίτι της μητέρας της τον περασμένο μήνα, κατά τραγική σύμπτωση την ημέρα των γενεθλίων της.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή