Έχει ξεφύγει ο Τραμπ: Τον έχω μεγάλο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Ο Ντόναλντ Τραμπ άλλαξε στρατηγική στα ντιμπέιτ. Σταμάτησε να αναφέρεται στα λεφτά του και άρχισε να διαφημίζει το… μέγεθος του μορίου του.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δεν δίστασε να κάνει αναφορές στο μέγεθός του, μετά την επιτυχία του στην εκλογική αναμέτρηση της Σούπερ Τρίτης, όπου κατάφερε να επικρατήσει σε 13 πολιτείες.

Η βεντέτα με τον συνυποψήφιό του Μάρκο Ρούμπιο ξεκίνησε μετά τις αναφορές του Ντόναλντ Τραμπ στο ύψος του κυριότερου αντίπαλου του σε διάφορες ομιλίες του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά και σε προηγούμενα ντιμπέιτ.

Στο χθεσινό ντιμπέιτ ο Ρούμπιο ανέφερε πως οι προσωπικές επιθέσεις προς τους άλλους αντιπάλους, οι οποίες έχουν να κάνουν με θέματα που δεν αφορούν την πολιτική τους καριέρα είναι χυδαίες και απαράδεκτες. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει και αυτός αναφορά στα μικροσκοπικά, όπως τα χαρακτήρισε, χέρια του Τραμπ.

Αυτή η αναφορά ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα, με τον Τραμπ να απαντά πως τα χέρια του δεν είναι μικρά και πως αν τα χέρια του είναι μικρά τότε και κάτι άλλο είναι μικρό, αναφερόμενος στο πέος του.

«Σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκεί», κατέληξε.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή