Δύσκολες στιγμές για τη Νόρα Βαλσάμη

Σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της αντιμετωπίζει η 71χρονη ηθοποιός, με αποτέλεσμα, εδώ και έναν χρόνο να βρίσκεται καθηλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της.

Η ηθοποιός έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου και τον γιο της και δηλώνει ευλογημένη επειδή εκείνοι την «κρατούν ζωντανή και όρθια».

Σε μία σπάνια συνέντευξή της στην εφημερίδα Fredo, η Νόρα Βαλσάμη, δηλώνει ότι περιμένει να κάνει επέμβαση στη χολή, με την ελπίδα να περιοριστούν και τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

nora1

«Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση», δηλώνει στην εφημερίδα η ίδια.

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ», συμπληρώνει η Νόρα Βαλσαμη.

nora2

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή