Δύσκολες ώρες για τον Κωστή Στεφανόπουλο

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ “ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ” Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

Έντονη ανησυχία για την υγεία του Κωστή Στεφανόπουλου ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”.

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας εισήχθη με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος. Ωστόσο, η ηλικία του (σ.σ. 90 ετών), αλλά και η επιβαρυμένη υγεία του προβληματίζουν τους θεράποντες γιατρούς.

Η ανακοίνωση του “Ερρίκος Ντυνάν”:

«Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται από τις βραδινές ώρες της 17ης Νοεμβρίου 2016 στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center με λοίμωξη του αναπνευστικού», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» για την κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανοπούλου και προσθέτει:

«Νεότερη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του θα εκδοθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους οικείους του και τους θεράποντες ιατρούς».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή