Δύσκολα ο Άρης στο Λαύριο

Ο Άρης τα βρήκε σκούρα ωστόσο πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας επί του Λαυρίου με 76-68.

Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα, αλλά δεν άντεξαν στο τέλος.Οι φιλοξενούμενοι ήταν ζεστοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης χάρη κυρίως στον Χάγκινς, ο οποίος δεν είχε αντίπαλο κάτω από τα καλάθια κατάφεραν να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ προηγούμενοι με 5-11 στο 6’

Με την είσοδο όμως στον αγώνα των Κρούμπαλι και Έβανς η ομάδα του Λαυρίου δυνάμωσε στη ρακέτα κάτι που αυτομάτως την έκανε πιο αποτελεσματική και στις δύο άκρες του παρκέ.

Έτσι τρέχοντας ένα γρήγορο σερί 12-0 προσπέρασε με 23-14 στο 13’. Οι «κίτρινοι» με την άνοδο του ΜακΝιλ πλησίασαν σε 31-29, ενώ  το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 38-33.

Στην τρίτη περίοδο ο Άρης με πρωταγωνιστή τον ΜακΝιλ βρήκε ρυθμό στην επίθεση και με σερί 0-9 προηγήθηκε 40-44 στο 24’.

Το Λαύριο αντέδρασε κάνοντας το 57-54β στο 29’, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 57-62 στο 34’, με τον ΜακΝιλ να είναι πάντα η πιο αξιόπιστη λύση.

Οι “κυανοκίτρινοι” μείωσαν σε 60-62, όμως τρεις βολές από τον Μούρτο και ένα έμεσο τρίποντο από τον Ξανθόπουλο έκαναν με 62-70 στο 38′ και τα πάντα τελείωσαν.

Η διαιτησία των Χριστοδούλου (κυρίως), Μαγκλογιάννη και Βαρδάλου άφησε με παράπονα τους γηπεεδούχους.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 38-33, 57-56, 68-76.

ΛΑΥΡΙΟ (Χ. Σερέλης): Γιανγκ, Κρουμπάλι, Τσίρος, Σακελλαρίου, Νικολακόπουλος, Νίξον, Περράκης, Γιαννακόπουλος, Κακλαμανάκης, Μπάρλος, Μπέμπης, Έβανς

ΑΡΗΣ (Δ. Πρίφτης): Ξανθόπουλος, Πελεκάνος, Κούπκοβιτς, Ουάιτ, Ουότερς, Δίπλαρος, Ζάρας, Χάγκινς, Κοέν, Μούρτος, Σίμτσακ, ΜακΝιλ

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή