Δόμνα Μιχαηλίδου: Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που έχουμε για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

14
Δόμνα Μιχαηλίδου: Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που έχουμε για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (26/01) την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το νεότερο στέλεχος της Κυβέρνησης περιέγραψε πώς από καθηγήτρια του Cambridge έγινε συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού και στη συνέχεια ανέλαβε τις Κοινωνικές Υποθέσεις.

«Δεν είμαι καθόλου από πολιτικό τζάκι. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός με βρήκε και μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Και θέλω να το πω. Νιώθω πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που έχουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό. Είναι one in a million. Ζήτησε να δει τι έχω κάνει. Μου είπε “έχω ένα μάτι στα οικονομικά, θέλω άλλο ένα. Μπορείς να μείνεις Ελλάδα;”. Σε καμία άλλη χώρα δεν θα είχα την ευκαιρία να μπω τόσο νέα σε μια τέτοια θέση, οπότε δέχτηκα με μεγάλη χαρά», τόνισε η κυρία Μιχαηλίδου.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε για την κατάσταση που αντιμετώπισε όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και στο Υπουργείο για να παραλάβει το γραφείο της. Επίσης, αναφέρθηκε στα στερεότυπα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην εργασία τους, αλλά και στα θέματα που αντιμετωπίζει, ως υφυπουργός, καθημερινά.

«Δεν θα πω ψέματα, με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Το στερεότυπο είναι βαθιά ριζωμένο σε μια κοινωνία. Την πρώτη μέρα που πήγα να ορκιστώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μου είπαν καλοπροαίρετα «όχι από εκεί… εκεί πάει η Κυβέρνηση, οι συνοδοί είναι από την άλλη πόρτα».

Τέλος, μίλησε για το όνειρό της, που επιδιώκει να γίνει πραγματικότητα, να μη ζει κανένα παιδί μέσα σε δομές, και συνάντησε τον μικρό Σπύρο Ντούγια στο δικό του στούντιο με πιο χαλαρή και παιχνιδιάρικη διάθεση.