Δώδεκα συλλήψεις για το χθεσινό χτύπημα, σύμφωνα με την Scotland Yard

Δώδεκα συλλήψεις πραγματοποίησε το μεσημέρι η αστυνομία, στο ανατολικό Λονδίνο στον απόηχο της επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου και το Μπόροου Μάρκετ.

«Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν σήμερα το πρωί 12 ανθρώπους στο Μπάρκινγκ του ανατολικού Λονδίνου σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη Γέφυρα του Λονδίνου και την περιοχή Μπόροου Μάρκετ. Οι έρευνες συνεχίζονται σε διευθύνσεις στο Μπάρκινγκ», αναφέρεται στη δήλωση.

Νωρίτερα φωτογράφος του Reuters είχε δει γυναίκες με καλυμμένα τα κεφάλια τους να μεταφέρονται από αστυνομικούς έξω από κτίριο στο Μπάρκινγκ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο «Sky News» είχε μεταδώσει πως η αστυνομία πραγματοποίησε επιδρομή σε διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο την οποία χρησιμοποιούσε ένας από τους δράστες της επίθεσης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή