Δίωξη σε 23χρονο Βρετανό μπάρμαν για το θάνατο του 18χρονου ομοεθνούς του στα Μάλια

Δίωξη στον 23χρονο Βρετανό, που συνελήφθη για το θάνατο του 18χρονου ομογενούς του στο Σίσι Λασιθίου, άσκησε ο Εισαγγελέας.

Από τη νεκροψία προέκυψε πως ο θάνατος του άτυχου 18χρονου οφείλεται οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη ύστερα από πτώση του στο έδαφος και όχι από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο 23χρονος, φανερά σοκαρισμένος από την τροπή που πήρε η λογομαχία που είχε με τον ομοεθνή του, ζήτησε και πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα ωστόσο κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου.

Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος Βρετανός τουρίστας εντοπίσθηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης από φίλους του στο δωμάτιο που διέμενε. Το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με την παρέα του για νυχτερινή διασκέδαση στα Μάλια και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή