«Δίνουν μάχη για τον Άλεφ ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ» λένε στην Κύπρο

“Αποκαλύψεις” για τον Άλεφ Ντος Σάντος έκανε στην Κύπρο, ο υπεύθυνος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού Φανούριος Κωνσταντίνου.
Όπως είπε, για τον μέσο της Μπράγκα (που αγωνίστηκε δανεικός στην κυπριακή ομάδα) υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ενώ η επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.
«Είναι μια πολύ απομακρυσμένη περίπτωση. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για την απόκτησή του.
Η Μπράγκα τον θέλει στην προετοιμασία, άρα αντιλαμβάνεστε ότι πλέον είναι παρελθόν για μας, οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες γι’ αυτό και δεν σκεφτόμαστε την επιστροφή του», ήταν το σχόλιο του Φανούριου Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου.
Πηγή: Filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης