Δημήτρης Κούβελας: «Δεν είναι μέτρα υγειονομικού χαρακτήρα αλλά αστυνομικά – Καμία σχέση με την ιατρική»

9
Δημήτρης Κούβελας: «Δεν είναι μέτρα υγειονομικού χαρακτήρα αλλά αστυνομικά - Καμία σχέση με την ιατρική»

“Σε όλη την Ευρώπη είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε οικογενειακό Ιατρό και φάκελο υγείας.” 

Καταπέλτης ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας του ΑΠΘ μίλησε στην εκπομπή Western του Kontra Channel με τον δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο, αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και το πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα που δεν εμβολιάζεται κάποιος πολίτης ηλικίας άνω των 60 ετών, στην μετάλλαξη Όμικρον, στην λανθασμένη εμμονή με τον εμβολιασμό, στα αστυνομικά μέτρα, στα μονοκλωνικά, αλλά και στο παράδειγμα της Σουηδίας.

«Αυτά είναι αστυνομικά μέτρα», ξεκίνησε μιλώντας για την απόφαση της κυβέρνησης.  Αναφερόμενος στην μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία χρησιμοποιείται ως ο νέος φόβος για να επιβληθούν τα νέα μέτρα δήλωσε:

«Πόσοι έχουν πεθάνει από την Όμικρον; Κανένας, από την δική μου έρευνα. Οπότε γιατί να φοβόμαστε την Όμικρον, η οποία είναι πολύ ηπιότερη και μάλλον είναι η λύση στην πανδημία και όχι ο εχθρός;;;

Παίρνουν σκληρά μέτρα, ενώ οι χώρες που παίρνουν ηπιότερα έως καθόλου μέτρα έχουν μηδενίζει τους θανάτους, όπως στην Σκανδιναβία. Η Σουηδία έχει μηδενίσει τους θανάτους.

Ακολουθούμε τα πλέον αντιδημοκρατικά μέσα. SMS και πρόστιμα δεν υπάρχουν σε καμία άλλη χώρα».

Σε σχέση με τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ο κ. Κούβελας είπε:

«Οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό;;; Δεν είναι σε όλους αυτούς τους θετικούς κατά καιρούς;;; Είτε να έχουν νοσήσει είτε να είναι ασυμπτωματικοί;»

«Κάποιος που έχει νοσήσει πέντε φορές τι να το κάνει το εμβόλιο», αναρωτήθηκε στο τέλος