Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
04
18
05

Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού στον ΑΝΤ1: «Δεν βοηθήθηκαν αρκετά οι δήμοι για την κακοκαρία»

Μοιραστείτε το

Για την κατάσταση του δήμου Παπάγου – Χολαργού ο κ. Αποστολόπουλος είπε πως «Έχουν ανοίξει οι κεντρικές αρτηρίες αλλά υπάρχουν ακόμη  αρκετά προβλήματα. Η βορειοανατολική Αττική χτυπήθηκε πολύ εντονα.  Έχουμε περίπου 15 ακόμα σπίτια τα οποία δεν έχουν ρεύμα για τρίτο βραδυ». 

Σχετικά με τα παράπονα των πολιτών ότι το άνοιγμα των δρόμων γίνεται με αργούς ρυθμούς ο κ. Αποστολόπουλος σημείωσε ότι « οι δήμοι έχουν αναλάβει ένα βάρος που δεν τους αναλογεί. Έχουμε αναλάβει αρμοδιότητες χωρίς να έχουμε το ανάλογο προσωπικό. Η Πολιτική Προστασίας στους δήμους είναι με ένα και δύο άτομα και ελάχιστα έσοδα από το κράτος».

Στην ερώτησε του Νίκου Χατζηνικολάου αν ο δήμος διαθέτει μηχανήματα ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού αποκρίθηκε «ο δήμος μου διαθέτει 3 εκχιονιστικά μηχανήματα. Νομίζω η πολιτεία πρέπει να δώσει παραπάνω πόρους, κυρίως ανθρώπινους. Οι προσλήψεις γίνονται με το σταγονόμετρο».

Για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής είπε πως υπάρχει μια καλή συνεργασία αλλά τόνισε πως «στην προκειμένη περίπτωση τα μηχανήματα ήταν στη Μεσογείων, την Κηφισίας, έδινε τη μάχη να κρατήσει ανοιχτούς κεντρικούς άξονες οπότε νομίζω ότι δεν βοηθήθηκαν αρκετά οι δήμοι για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο».

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.