Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η εισαγγελέας ζήτησε πάλι να δοθεί αναστολή στους καταδικασθέντες!

Μοιραστείτε το

Στην αντεπίθεση πέρασε με το «καλημέρα» η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Λαγός δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και πως «οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής καταφέρονται συνεχώς συκοφαντικές εκφράσεις σε βάρος της εισαγγελέως επειδή δεν είναι αρεστές οι προτάσεις της».

«Είναι προφανές ότι ισχύει το βούλευμα ότι ο κατηγορούμενος (σ.σ. Ιωάννης Λαγός) δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους. Συνεπώς ποια παραπλάνηση υπήρξε στο δικαστήριο σας από την Εισαγγελέα της έδρας όταν δυο συμβούλια έκριναν ότι δεν υπήρξε παραβίαση όρων;», είπε και συνέχισε: «Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής παραβιάζουν τη δεοντολογία. Καταφέρονται συνεχώς με συκοφαντικές εκφράσεις σε βάρος της εισαγγελέως επειδή δεν είναι αρεστές οι προτάσεις της.

Τέλος ο Ιωάννης Λαγός έχει θέσει τον εαυτό του σε διάθεση των αρχών εφόσον δεν υπάρχει αναστολή στην ποινή του».

Αναφορικά με το Νίκο Μιχαλολιάκο, η εισαγγελέας αναφέρθηκε σε προηγουμένη απόφαση του 1979, όταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν 22 ετών. «Έχουν παρέλθει 30 χρόνια και αφορά κατοχή εκρηκτικών μηχανισμών. Να αναφερθεί ότι δεν πρόκειται για τοποθέτηση όπως αναφέρθηκε στα Μέσα» είπε υπερασπιζόμενη την πρόταση της περί αναστολής της ποινής του.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.