Διαστάσεις επιδημίας παίρνει το εμπάργκο στην Athens Voice

Τεράστιο σάλο έχει προκαλέσει το απάνθρωπο σχόλιο της Athens Voice για το θάνατο της αποκλειστικής νοσοκόμας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Xθες πασίγνωστο στέκι του κέντρου ζήτησε από την Athens Voice να αποσύρει τα τεύχη της. https://kontranews.gr/PARAPOLITIKA/368928-Pasignosto-steki-toy-kentroy-zita-apo-tin-Athens-Voice-na-aposyrei-ta-teyhi-tis

Σήμερα, και δεύτερο μπαρ του κέντρου παίρνει μέτρα κατά της Athens Voice. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Booze Cooperativa στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δηλώνει πως τα έντυπα της Athens Voice από εδώ και στο εξής “θα χρησιμοποιούνται στις WC του χώρου, δηλαδή στις θέσεις που τους αρμόζει, διότι έχουμε πρωτίστως οικολογική συνείδηση και κανένα είδος χαρτιού δεν θα πρέπει να πηγαίνει χαμένο”.

 Ο ιιδοκτήτης του μπαρ επισημαίνει πως “ανέκαθεν στήριζα και θα συνεχίζω να στηρίζω την διαφορετικότητα σε όλες τις μορφές της” για να καταλήγει λέγοντας πως “είμαι αντίθετος σε τέτοιου τύπου αδικίες και μικρότητες”.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή