Δένει Καρέλη ο Παναθηναϊκός

Το όνομα του Νίκου Καρέλη «έπαιξε» πολύ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και κυρίως για την Γκενκ που έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον.

Ο 23χρονος παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» σκοπεύουν να τον καλέσουν λίαν συντόμως για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Το ισχύων λήγει το καλοκαίρι του 2018 και υπεγράφη μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο.  

Ωστόσο αναμένεται να γίνει γενναία αύξηση στον πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη και είναι αρκετά πιθανό να γίνει επέκταση της συνεργασίας έως το 2019.

Την περυσινή σεζόν ο Καρέλης έκανε 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play off), τις οποίες συνδύασε με 16 γκολ και τρεις ασίστ. Δυο στα προκριματικά του Champions League, επτά στο Europa League (2 γκολ-1 ασίστ) και πέντε στο Κύπελλο (1 γκολ).

Στη φετινή έχει ήδη δυο στα προκριματικά το Champions League (1 γκολ), άλλες τόσες στα προκριματικά του Europa League και δυο στο πρωτάθλημα (2 γκολ).

Πηγή: O Φίλαθλος Online

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή