Δεν κινδυνεύει η ζωή της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού – Υπέστη κατάγματα στα πόδια

6
Δεν κινδυνεύει η ζωή της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού – Υπέστη κατάγματα στα πόδια

Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στα πόδια από το τραγικό δυστύχημα στη Βούλα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ορθοπαιδικό χειρουργείο, όμως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη ζωή της.

Την ίδια στιγμή η τροχαία αναζητά τα αίτια του τροχαίου, το οποίο προκάλεσε τον θάνατο του αδερφού της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο εμπειρογνώμονας που κλήθηκε στο σημείο να δώσει τα πρώτα στοιχεία, ανέφερε ότι βλέπει ομοιότητες με το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha:

«Έχουμε εκτροπή του οχήματος σε μια απεριόριστη ευθεία. Από δεξιά στροφή, μπαίνει σε απεριόριστη ευθεία και βλέπουμε την εκτροπή του οχήματος να συντελείται πάνω στην ευθεία, θα έλεγα ακριβώς το ίδιο με την εκτροπή που υπέστη το αυτοκίνητο του Mad Clip. Έχουμε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά σε σχέση με την αρχική κατεύθυνση του οχήματος.»

Στο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου ότι στο τροχαίο του Mad Clip υπήρξαν κατηγορίες ότι το οδόστρωμα είχε νερά, σχολίασε: «Λέγανε ότι υπήρχαν νερά, αλλά διαπιστώσαμε, δεν υπήρχαν νερά ούτε τότε. Βλέπουμε και αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο να εκτρέπεται με τον ίδιο τρόπο πάνω στην ευθεία».

Υπάρχει ενδεχόμενο να υπήρχε τεχνικό λάθος στην κατασκευή του οχήματος; «Σας καταθέτω την εμπειρία μου, ένα 3%-5% θα μπορούσαμε να δούμε κάποιο σφάλμα. Μου προξενεί ο τρόπος που πήρε αμέσως φωτιά το αυτοκίνητο» απάντησε.