Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2025

Δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να είναι στο έλεος των ψυχοπαθών!

Μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν από την εισαγγελία της Γερμανίας ότι ο δράστης του μακελειού στο Μόναχο είχε τρομερά ψυχολογικά προβλήματα και άλλες πληροφορίες που συγκλονίζουν ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτές, ένα χρόνο σχεδίαζε το μακελειό στο Μόναχο ο δράστης. Οι αρμόδιες αρχές στη Βαυαρία ανακοίνωσαν, ωστόσο, ότι τα θύματα της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο δεν ήταν συμμαθητές του δράστη.

Νωρίτερα γνωστοποίησαν ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο, σχεδίαζε την επίθεση για ένα χρόνο, σύμφωνα με αποδείξεις που εντοπίστηκαν στο σπίτι του, δηλώνουν οι αρμόδιες αρχές στη Βαυαρία.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι ανακριτικές αρχές δε στάθηκε δυνατό ν’ ανακρίνουν τους γονείς του δράστη, ενώ το πιστόλι με το οποίο έκανε την επίθεση, είχε αγοραστεί παράνομα από το διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ συγκίνηση προκαλούν οι φωτογραφίες των νεών θυμάτων καθώς χθες στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες τριών εκ των εννεά θυμάτων του μακελειού στο Μόναχο. 

Σύμφωνα με την αστυνομία τα θύματα συνολικά είναι ηλικίας από 13-21 ετών καθώς και μία γυναίκα 45 ετών, ενώ αναγνωρίστηκαν οι Dijamant Zabergja, Armela Segashi και Sabina Sulaj. Συγκεκριμένα, το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε το Σάββατο ήταν ο Zabergja Dijamant, 21χρονος από το Κόσοβο. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν στην καρδιά της Ευρώπης να δολοφονούνται μέρα – μεσημέρι νέα παιδιά από ψυχοπαθείς εκτελεστές. Και δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να βρίσκεται συνεχώς στο έλεος τέτοιων ψυχοπαθών δολοφόνων. Κάτι πρέπει να γίνει. Και οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να αναζητήσουν και να βρούν τη λύση.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή