Δείτε όσα είπε στην απολογία του ο Νότης Σφακιανάκης

12
Δείτε όσα είπε στην απολογία του ο Νότης Σφακιανάκης

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν στοιχεία της απολογίας του Νότη Σφακιανάκη στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikastikoreportaz.gr. διαψεύδεται η αρχική πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο τραγουδιστής ομολόγησε ότι τα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση.

Ο Νότης Σφιακιανάκης στη σύντομη προανακριτική του απολογία επιφυλάχθηκε να μιλήσει ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Παραδέχτηκε όπως προκύπτει ότι το μικρό δοχείο που βρέθηκε στη τσάντα του στο πίσω κάθισμα περιείχε ναρκωτική ουσία.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης προκύπτει ότι η σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη πραγματοποιήθηκε στις 19.45 στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το πολυτελές τζιπ του τραγουδιστής για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε σακίδιο πλάτης πίσω από το κάθισμα του οδηγού, υπήρχαν ένα πιστόλι BERETTA 9μμ, 16 φυσίγγια, το tazer και το φιξάκι με τη κοκαΐνη.

«Έχω κατηγορηθεί παλαιότερα για παράβαση του Ν. 2168/1993 “Περί Όπλων”. Ότι χρειασθεί θα το πω στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ή στο αρμόδιο δικαστήριο. Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω», είχε πει στους αστυνομικούς Ο τραγουδιστής δεν αμφισβήτησε την ιδιότητα της κατασχεθείσας ως «ναρκωτική ουσία».

Ο Αλέξης Κούγιας που είναι ο συνήγορος υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη, προχώρησε σε καταγγελίες για διαπόμπευση του τραγουδιστή ζητώντας την τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το θέμα. «Να καταγγείλω δυο πράγματα. Την απαράδεκτη διαπόμπευση του κ.Σφακιανάκη από αστυνομία. Είναι απαράδεκτο να δημοσιοποιείται, οργίασαν όλα τα σάιτ τη νύχτα, με το ονοματεπώνυμό του και με τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει. Όσον αφορά την κατηγορία της προμήθειας προς ιδία χρήση ναρκωτικών ο κ.Σφακιανάκης από την πρώτη στιγμή την έχει αρνηθεί. Μέσω παραπληροφόρησης και μέσω δήθεν διαρροών από την αστυνομία ότι δήθεν ομολόγησε ότι η ποσότητα των ναρκωτικών είναι δική του και ότι την είχε για δική του χρήση», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.