ΔΕΔΔΗΕ: Στο σκοτάδι παραμένουν 4.000 νοικοκυριά – Τέσσερις ημέρες χωρίς ρεύμα

1
ΔΕΔΔΗΕ: Στο σκοτάδι παραμένουν 4.000 νοικοκυριά - Τέσσερις ημέρες χωρίς ρεύμα

Περίπου 4.000 νοικοκυριά της Αττικής, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, παραμένουν ακόμη στο σκοτάδι, τέσσερις ημέρες μετά τις βλάβες στην ηλεκτροδότηση που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύμφωνα με τη βραδινή ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία συνεχίζουν την αποκατάσταση ζημιών στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική.

Στο σκοτάδι παραμένουν σπίτια σε:

Εκάλη
Διόνυσο
Αγιο Στέφανο
Κρυονέρι
Ανοιξη
Δροσιά
Κάλαμο

Και όλα αυτά ενώ συνεχίζεται το πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών, γεγονός που, όπως δήλωσε δημοσίως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον ενόχλησε.

Ο ΔΕΔΔΗΕ πάντως, μετά από προτροπή του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε ότι αφαιρείται η Χρέωση Δικτύου Διανομής από τους λογαριασμούς Φεβρουαρίου όσων επλήγησαν από τη «Μήδεια».

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι τα συνεργεία του συνεχίζουν τις εργασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 4.000 νοικοκυριών.

Στον μαραθώνιο αυτόν αγώνα, ο ΔΕΔΔΗΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν αμέσως με την Εταιρεία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή στο 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Επανήλθε το ρεύμα σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Αφίδνες

Ο Δήμος Ωρωπού και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού ενημερώνουν πως μετά τις 18:30 την Πέμπτη (18/2) ρευματοδοτήθηκαν οι περισσότερες περιοχές της Ιπποκρατείου Πολιτείας και των Αφιδνών.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου Ωρωπού θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις αποκατάστασης όλο το βράδυ στις περιοχές που συνεχίζουν να έχουν προβλήματα.

Επίσης, συνεργεία του Δήμου Ωρωπού με ερπυστριοφόρα της Περιφέρειας Αττικής και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν σε δύσβατα σημεία της Δροσοπηγής που έχουν γίνει καταστροφές στις υποδομές ρεύματος.

Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο Ωρωπού συνεχίζονται.