«Θέλω τη ζωή μου πίσω», δήλωσε ο Βρετανός πολιτικός και υποστηρικτής του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής του UKIP (United Kindom Indepedent Party).
«Αποφάσισα να κάνω στην άκρη από ηγέτης του UKIP. Η νίκη τού Leave στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι η πολιτική μου φιλοδοξία έχει επιτευχθεί. Έχω έρθει σε αυτό τον αγώνα από τις επιχειρήσεις, επειδή ήθελα να είμαστε μια αυτοδιοικούμενη χώρα, όχι για να γίνω ένας πολιτικός καριέρας», τόνισε ο Νάιτζελ Φάρατζ ανακοινώνοντας την παραίτησή του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» δεχόταν απειλές για τη ζωή του μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία.
Μάλιστα, ο Βρετανός πολιτικός είχε πάει στην αστυνομία πριν από λίγες ημέρες, καταθέτοντας ότι οι απειλές για δολοφονία του, αλλά και εναντίον της οικογένειάς του, είχαν αυξηθεί σημαντικά μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος και την απόφαση των πολιτών για Brexit.
