Δ. Χαραλαμπίδου: Δεν έδωσα εγώ πληροφορίες για πόθεν έσχες υπουργών

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου επεσήμανε, πως δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις πληροφορίες για τα “πόθεν έσχες” υπουργών.

Όπως σημείωσε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, «η Αριστερά, την οποία εγώ υπηρέτησα από πολύ μικρή ηλικία και συνεχίζω να υπηρετώ, δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά τα βέλη, τα οποία δέχομαι σήμερα εγώ και μέσα από μένα, η Λαϊκή Ενότητα» και πρόσθεσε:

«Η πληροφόρηση ότι εγώ έδωσα τα στοιχεία, κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει και εγώ, ξεκινάει από το Μαξίμου.

Θα ήθελα να πω και να ενημερώσω και το Μαξίμου ότι καλά θα κάνει να αναζητήσει τις πραγματικές πηγές αυτών που έδωσαν στη δημοσιότητα όλα όσα απασχόλησαν τον Τύπο, τις προηγούμενες μέρες».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή