«Χρυσάφι» η ισοπαλία στην Τούμπα για τον Ατρόμητο

«Χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στη Super League απέσπασε στην Τούμπα ο Ατρόμητος από τον ΠΑΟΚ (1-1), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.
Με βάση την εικόνα του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα αφήνει «πικρή γεύση» στους γηπεδούχους, που ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, ωστόσο, δεν πήραν το «τρίποντο» που τόσο πολύ ήθελαν (τρίτο ματς χωρίς νίκη οι «ασπρόμαυροι») και ο στόχος της 2ης θέσης θέσης στην κανονική περίοδο μάλλον δεν είναι, πλέον, εφικτός.
Εάν νικήσει αύριο η ΑΕΚ τη Βέροια η απόσταση που θα χωρίζει τις δύο ομάδες θα είναι 8 βαθμοί, κάτι που σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά θα παλέψει για την 3η θέση.
Βαθμός «χρυσάφι» μπορεί να χαρακτηριστεί ο αποψινός για τον Ατρόμητο, που έφτασε τις 3 ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η Βέροια που έχει 19 βαθμούς, όσους και η αθηναϊκή ομάδα μετά το 1-1 της Τούμπας, παίζει αύριο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και στον Ατρόμητο περιμένουν ήττα της «βασίλισσας» προκειμένου να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία το αποτέλεσμα που απέσπασαν απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης