Χωρίς Εσιέν και Πράνιτς κόντρα στον ΠΑΣ ο ΠΑΟ

Tην τελευταία του προπόνηση πριν την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/01/2016 – 19:30 ΟΤΕSPORT1) πραγματοποίησε σήμερα στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Ο τραυματίας Σάντσεθ απουσίασε, ενώ Εσιέν και Πράνιτς ακολούθησαν θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσιόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Βέμερ, Μέστο, Νάνο, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Πέτριτς.
Η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στο αρχικό σχήμα της ομάδας, στη θέση του Μλάντεν Πέτριτς, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως επίσης και η παρουσία του Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και του Λαγού στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Θέση στην 11άδα διεκδικεί με αξιώσεις και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, πιθανότατα αντί του Καλτσά, όπως επίσης και ο Γενς Βέμερ αντί του Μέστο που έβγαλε 90λεπτο στη Μυτιλήνη μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κοτσόλης, όπως σε κάθε ματς Κυπέλλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ρόμπιν Λουντ και εκτός 19άδας έμεινε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.
Πηγή: Ο Φίλαθλος
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης