Χολοσκασμένος ο Άδωνις με την υποψηφιότητα Παπακώστα

Σκασμένος φαίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης με την υποψηφιότητα της κυρίας Παπακώστα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Να θυμήσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Κ. Παπακώστα είχε διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ λόγω του Άδωνι Γεωργιάδη.
Όταν σε ανάρτησή της η Κατερίνα Παπακώστα «υπέδειξε» στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη τι πρέπει να κάνει με τον Άδωνι και στον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπρόεδρο της ΝΔ, να… παραιτηθεί.
Η ανάρτηση αφορούσε την κόντρα του Άδωνι για τα θέματα του υπουργείου Υγείας επί των ημερών του με τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το περιστατικό αποφάσισε να απομακρύνει από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας την Κατερίνα Παπακώστα και να την αντικαταστήσει με τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα.
Δείτε την ανάρτηση του:
Θα ήθελα απλώς να θυμίσω ότι αυτή η κυρία επι σειρά ετών με κατηγορούσε ότι με την παρουσία μου κάνω κακό στη Νέα Δημοκρατία…για να ξέρετε ποιοι με πολεμούσαν όλα αυτά τα χρόνια… Όσοι στην πραγματικότητα ήθελαν να βοηθήσουν τον Σύριζα και τον Τσίπρα… https://t.co/nax49OKOoq
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 20, 2019
Πάντως η κόντρα της Κατερίνας Παπακώστα και του Άδωνι Γεωργιάδη δεν είναι πρόσφατη. Κρατάει από το 2012…
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης