Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ και Μαρκ Χαμίλ επανενώνονται στην πρεμιέρα του Star Wars

Σχεδόν 40χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας Star Wars, όλοι οι ήρωες της διάσημης διαστημικής περιπέτειας ήταν στο Λος Άντζελες για την λαμπερή πρεμιέρα του νέου σίκουελ της ταινίας, «Η Δύναμη Ξυπνά».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και από αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της.  Ο Χάρισον Φορντ, η Κάρι Φίσερ και ο Μαρκ Χαμίλ παρέλασαν στο κόκκινο χαλί, με ένα στρατό από διαστημικούς στρατιώτες να τους καλωσορίζει!
 
Η πρεμιέρα ήταν πολύ-αναμενόμενη και έγινε κυριολεκτικά πανικός για την εξασφάλιση μίας πρόσκλησης.  Την ταινία προέβαλαν σε αποκλειστικότητα τρεις κινηματογράφοι στο Λος Άντζελες. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο TCL Chinese Theatre, τον κινηματογράφο που έγινε η πρώτη πρεμιέρα της ταινίας το 1977.

dolo.jpg

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή