Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
03
58
41

Britney Spears: Τα μηνύματα που έλαβε από τους fans της και ο σύντροφος που την προστατεύει

Μοιραστείτε το

«Ο κόσμος είναι δικός μας μωρό μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του και οι ακόλουθοί του έσπευσαν να επισημάνουν πόσο χαρούμενη φαινόταν η Britney Spears. «Φαίνεται τόσο όμορφη», έγραψε ένας follower, ενώ ένας άλλος επισήμανε: «Φαίνεται χαρούμενη… Βλέπω αυτή τη λάμψη!!! Φρόντισέ την!!».

Η ανάρτηση του Sam κοινοποιήθηκε εν μέσω της διαμάχης μεταξύ της Britney και της αδερφής της Jaime Lynn, η οποία υποτίθεται ότι έκανε «υποτιμητικούς» ισχυρισμούς στα νέα της απομνημονεύματα, “Thing I Should Have Said”. Ο δικηγόρος της Britney, Matthew Rosengart έστειλε, μάλιστα, επιστολή στην Jaime Lynn, ζητώντας της να σταματήσει να «αναφέρεται υποτιμητικά στην Britney».

«Αν και η Britney Spears δεν έχει διαβάσει και δεν σκοπεύει να διαβάσει το βιβλίο σας, αυτή και εκατομμύρια θαυμαστές της συγκλονίστηκαν όταν είδαν πώς την εκμεταλλεύεστε για χρηματικό κέρδος. Δεν θα το ανεχθεί, ούτε θα πρέπει να το ανεχτεί», αναφέρεται σε απόσπασμα της επιστολής, το οποίο κοινοποιήθηκε από την page six. Σύμφωνα με το TMZ, ο δικηγόρος της Jaime Lynn έστειλε άλλη μια επιστολή, αντικρούοντας τις δηλώσεις της Rosengart, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η Britney είχε «κινητοποιήσει τους θαυμαστές της για να απειλήσει τη ζωή της Jamie Lynn και της οικογένειάς της».

Αν και το δράμα της pop star δεν φαίνεται να τελειώνει, η σχέση της δεν έχει επηρεαστεί καθόλου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 σε ένα από τα μουσικά της βίντεο, όπου πρωταγωνιστούσε, ενώ μετά από πέντε χρόνια σχέσης, ο Sam της έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.