Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Μπουτάρης σε στελέχη της Λαϊκής Ενότητας: «Πάρτε δρόμο»! (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με τα τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας τα οποία στο τέλος αναγκάστηκε να διώξει από το δημαρχιακό μέγαρο λέγοντας τους «Πάρτε δρόμο»!

Αφορμή στάθηκε η άρνηση του δήμου Θεσσαλονίκης να παραχωρήσει του παραλιακού τμήματος κάτω από το Λευκό Πύργο για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας αποτελούμενη από τη βουλευτή Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τους υποψήφιους βουλευτές Χριστίνα Σουλτανίδου και Παύλο Μαλαχτάρη και μέλη της ΛΑΕ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν επίσκεψη στον κ. Μπουτάρη, από τον οποίον ζήτησαν εξηγήσεις.

Ο τελευταίος μάταια προσπαθούσε να δικαιολογήσει την  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αφού τα μέλη της ΛΑΕ δεν δέχονταν το σκεπτικό του.

Έτσι, ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας αναγκάστηκε να τους διώξει!

Ο δήμαρχος τη Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Λαϊκής Ενότητας δεν τους δέχτηκε καν στο γραφείο του και δεν είχε καμία πρόθεση, όχι μόνο να συζητήσει αλλά ούτε και να αιτιολογήσει την αυταρχική του –όπως τη χαρακτηρίζουν- απόφαση.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας αναφέρει μεταξύ άλλων για το επεισόδιο:

«Ως γνωστός θιασώτης του μνημονίου, της λιτότητας, του ξεπουλήματος και της υποτέλειας, έχει κάθε λόγο να θέλει να φιμώσει τη Λαϊκή Ενότητα, το μόνο σχηματισμό που αμφισβητεί ανοιχτά τα μνημόνια και προτάσσει έναν εναλλακτικό δρόμο δίνοντας προοπτική στο λαό και τη νεολαία. Και γι’ αυτό ακριβώς χάνει την ψυχραιμία του και λησμονεί τους τρόπους του.

Φοβάται ο κ. Μπουτάρης την επιστροφή του λαού στο Λευκό Πύργο, το σύμβολο των αγώνων που έχουν γίνει ενάντια στη μνημονιακή λεηλασία. Μάλλον λοιπόν ήταν άστοχο να τον παρομοιάσουμε με τον Λουδοβίκο τον 16ο καθώς σήμερα μας θύμισε περισσότερο… το Ναπολέοντα Βοναπάρτη.
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι φέουδο κανενός Μπουτάρη».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.