Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν η Γιουνάιτεντ

Ικανή να “ζήσει” και χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σουηδού σταρ, η ομάδα του Μουρίνιο έμεινε ανεπηρέαστη και πέρασε με άνεση από το Μπέρνλι με 2-0. 

Πιο συγκεκριμένα αφού έδειξαν λοιπόν ότι δεν ξεχνούν τους άτυχους συμπαίκτες τους (κάνοντας προθέρμανση με φανέλες που είχαν τα ονόματα των Ιμπραΐμοβιτς-Ρόχο) πήραν νωρίς το κουμάντο, χάρη σε μια άψογη αντεπίθεση που ξεκίνησε και τελείωσε υποδειγματικά ο Μαρσιάλ στο 21’. 

Μάλιστα πριν κλείσει το ημίχρονο είχαν καθαρίσει ήδη το παιχνίδι. Όταν ο Ρούνεϊ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και με σουτ που απέκρουσε ο Χίτον αφότου η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. 

Στη συνέχεια το μόνο που έκανε η Γιουνάιτεντ ήταν να προστατεύσει το υπέρ της σκορ, που σφράγισε την αήττητη πορεία της από τις 23 Οκτωβρίου. Έτσι πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την τέταρτη Σίτι και στους τρεις πόντους τη Λίβερπουλ (έχοντας παιχνίδι λιγότερο). 

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή