Μπομπ Σάγκετ: Το μήνυμα που έστειλε στην κόρη του λίγο πριν πεθάνει

23
Μπομπ Σάγκετ: Το μήνυμα που έστειλε στην κόρη του λίγο πριν πεθάνει

Σε ηλικία 65 ετών πέθανε ο ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ, γνωστός ως Ντάνι Τάνερ της σειράς «Full House». Ο κωμικός βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείο στη Φλόριντα, έπειτα από παράσταση στο Τζάκσονβιλ. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένεια του κωμικού με δήλωση στο CNN. Η μεγαλύτερη κόρη του, Όμπρεϊ Σάγκετ, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram το τελευταίο γλυκό μήνυμα που έλαβε από εκείνον, χωρίς να ξέρει ότι δεν θα τον ξαναδεί ζωντανό.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ – Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Φέρεται ότι το εν λόγω μήνυμα έλαβε η Όμπρεϊ Σάγκετ από τον πολυαγαπτέρα μόλις το Σάββατο, λίγο πριν εκείνος ανέβει στη σκηνή, για να ξεκινήσει τη σταντ απ παράστασή του στην παραλία Ponte Verdra, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. «Σε ευχαριστώ. Σε αγαπώ. Showtime!» έγραφε το μήνυμα του Σάγκετ στην κόρη του.

Η αιτία του θανάτου του Μπομπ Σάγκετ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών.

Σε μια δήλωση μετά το θάνατο του Σάγκετ η Ρίζο και οι ενήλικες κόρες του – Όμπρεϊ, Λάρα 32 ετών και Τζένιφερ, 29 – είπαν ότι ήταν «συντετριμμένες». «Ήταν τα πάντα για εμάς. Θέλουμε να ξέρετε ότι αγαπούσε πολύ τους θαυμαστές του. Κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και χαρίζοντας γέλιο, έφερνε κοντά ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αν και αυτή τη στιγμή θέλουμε να διαφυλάξουμε την ιδιωτική μας ζωή, σας προσκαλούμε να θυμηθείτε μαζί μας την αγάπη και το γέλιο που πρόσφερε απλόχερα ο Μπομπ Σάγκετ στον κόσμο», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς του.