«Μπήκε» ο Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό

Με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί την Πέμπτη.

Ο Ολλανδός αμυντικός έπειτα από μία μέρα αποφόρτισης που έκανε μαζί με τον Χουάνκαρ -ο οποίος συνέχισε το πιο χαλαρό πρόγραμμα- μπήκε σε φουλ ρυθμούς.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Καραγιάννης λόγω γαστρεντερίτιδας, ατομικό έκαναν οι Αγιούμπ-Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία ο Ιωαννίδης.

Ο Αντονίτο με τη λοίμωξη του αναπνευστικού είναι κλινήρης, ενώ απόντες λόγω υποχρεώσεων με τα κλιμάκια της εθνικής μας ομάδας είναι οι Διούδης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης και Ξενόπουλος.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα, είχε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι.

Πηγή: filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή