Μπακασέτας “καυτός” τον οδηγεί

Σε τέσσερις αναμετρήσεις κόντρα στην Καλλονή τα τελευταία δύο χρόνια που οι Νησιώτες βρίσκονται στην Super League ο Πανιώνιος τα έβρισκε σκούρα. Οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης (τρεις ήττες, μια ισοπαλία), αλλά η ομάδα που έχει φτιάξει φέτος ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Ο Ιστορικός με τον Τάσο Μπακασέτα καυτό και πάλι επικράτησε με 2-0 και συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Μπακασέτας με τα δύο γκολ που σημείωσε επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση, έφτασε τα έξι, έκανε ατομικό ρεκόρ στην Super League και συνεχίζει να οδηγεί τον Πανιώνιο.

Η έναρξη της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους, αλλά και τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο ζωηροί. Και στο 11ο λεπτό, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Με τον Τάσο Μπακασέτα να σκοράρει σε ένα ακόμη ματς, μετά το λάθος του Αντέτζο και την πάσα του Καραμάνου, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ απέναντι στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν,  με τους «κυανέρυθρους» να διατηρούν τα ηνία της αναμέτρησης και να απειλούν προς το τέλος του πρώτου μέρους, ωστόσο τα σουτ από Βιγιάλμπα και Μπουμάλ δεν βρήκαν στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο φουριόζοι στο δεύτερο μέρος, πιέζοντας για την ισοφάριση. Ωστόσο, αυτή δεν ήρθε κι αντιθέτως, ο Μπακασέτας δήλωσε εκ νέου παρών. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το 2-0 με ωραίο σουτ στο 68′, με τον Χογκ, πάντως, να έχει ευθύνη…

Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους (είχε δοκάρι στο 92′ ο Μανούσος) κι έτσι ο Πανιώνιος έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη, η οποία τον έφερε στην τρίτη θέση, μαζί με την ΑΕΚ, έχοντας, βέβαια, ματς παραπάνω. Παράλληλα, κράτησε το αήττητο στην έδρα του, το οποίο έφτασε τους 15 αγώνες!

Αντιθέτως, η Καλλονή βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού, μαζί με τον Πανθρακικό, έπειτα από δύο σερί ήττες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαϊας, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπουμάλ, Μπακασέτας (87′ Χαλκιαδάκης), Καραμάνος (67′ Μασούρας), Βιγιάλμπα (58′ Ανσαριφάρντ)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης (70′ λ.τρ. Γιορέντε), Κρολ, Καλτσάς (84′ Κλαντρούμπσκι), Κεϊτά, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος (46′ Μπαργκάν), Μανούσος.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή