Ασύλληπτο: Απαγωγέας στην Πάτρα κατήγγειλε στην Αστυνομία οτι του… έκλεψαν τα λύτρα!

Πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά είναι αυτό που συνέβη προ ημερών στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή έναν ανεκδιήγητο Πακιστανό, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι του έκλεψαν τα χρήματα που είχε πάρει ως… λύτρα από την απαγωγή ομοεθνή του!

Πρόκειται για έναν εκ των τριών ανδρών που κατηγορούνται για την απαγωγή και τη δολοφονία του ενός νεαρού Πακιστανού στην Λακκόπετρα, ο οποίος πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης δεν δίστασε να εμφανιστεί
στο Αστυνομικό Μέγαρο καταγγέλλοντας πως είχε πέσει θύμα ληστείας.

Ο ίδιος διευκρίνισε, μάλιστα, ότι τα χρήματα που του άρπαξε άλλος Πακιστανός ήταν εκείνα που είχε μόλις λάβει ως λύτρα από την απαγωγή του 21χρονου.

Όπως κατήγγειλε, η ληστεία έγινε έξω από τραπεζικό κατάστημα, όπου ο ίδιος νωρίτερα είχε εισπράξει τα περίπου 2.000 ευρώ, που του είχε στείλει ως λύτρα ο πατέρας του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν ως ύποπτο για την απαγωγή και τη δολοφονία της Λακκόπετρας μόλις τον είδαν να καταγγέλλει τη ληστεία, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και του συμπεριφέρθηκαν ως θύμα μιας παράνομης πράξης ενώ του έδειξαν και φωτογραφίες υπόπτων,  προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο που πιθανόν να ήταν ο δράστης σε βάρος του.

Ακόμα και μετά την καταγγελία της ληστείας οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να τον παρακολουθούν, καταγράφοντας τις περιοχές που συχνάζει και το σημείο όπου έμενε, καθώς την περίοδο εκείνη δεν ήταν γνωστό αν το θύμα της απαγωγής είχε δολοφονηθεί.

Μόλις, όμως, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο περί δολοφονίας, τον συνέλαβαν και εκείνος ομολόγησε ενώ τους υπέδειξε που είχαν πετάξει το πτώμα αυτός και οι συνεργοί του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή