Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης για να μιλήσει σε πολύ αυστηρό ύφος στους παίκτες της ΑΕΚ έπειτα από τα πειθαρχικά παραπτώματα που έλαβαν χώρα.
Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είχε μιλήσει από χθες με τον Ίλια Ίβιτς, με τον ίδιο τον τεχνικό διευθυντή του δικεφάλου να ζητάει από τον Μελισσανίδη να προχωρήσει σε αυτήν την επίσκεψη μετά από τα τελευταία περιστατικά.
Το αφεντικό της ΑΕΚ μίλησε με αυστηρό ύφος στους ποδοσφαιριστές, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε. Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα σόσιαλ μίντια και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι».
Πλέον, ενεργοποιείται ο εσωτερικός κανονισμός και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τους πέντε παίκτες που ξεπέρασαν τα όρια στο πάρτι του Βράνιες. Δηλαδή τον Βόσνιο και τους Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Ντέλετιτς και Σαμπανάτζοβιτς, ενώ ο Βράνιες καλείται επιπλέον σε απολογία για την υβριστική ανάρτησή του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
πηγή: filathlos.gr