Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022
15
10
03

Άρης Σερβετάλης: Μίλησε για τον Άγιο Νεκτάριο στο Άγιο Όρος – “Με προσκάλεσε στο θυσιαστικό πνεύμα του”

Μοιραστείτε το

Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ο Άρης Σερβετάλης, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την παράσταση “Ρινόκερος” καθώς δεν επιθυμούσε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους πιστούς που παρακολούθησαν την Παρασκευή την Αγρυπνία που τελέστηκε στην Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, για την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου με το παλαιό ημερολόγιο.

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε, επίσης, μίλησε στους πατέρες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου για τον ρόλο του ως “Άγιος Νεκτάριος” στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”, κατόπιν πρόσκλησης που δέχτηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Εγώ ουσιαστικά αιφνιδιάστηκα από αυτή την πρόσκληση, να υποδυθώ στο έργο τον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Με τις ευχές του γέροντα και τις δικές σας, υπήρξε μία οικειότητα με τον Άγιο και μου φανέρωσε πόσο αγάπη υπάρχει, όταν έρχεται και σε επισκέπτεται ανάλογα με τα δεδομένα σου. Δηλαδή, εγώ αισθάνθηκα ότι μέσα από την υποκριτική, μέσα από αυτό που έχω επιλέξει να κάνω μέχρι τώρα, ήρθε ξαφνικά . Μέσα από αυτή την ταινία με προσκάλεσε σε αυτό το θυσιαστικό πνεύμα που διακατέχει τον Άγιο. Μέσω της προσευχής μου έδειξε ένα μυστικό δρόμο για να αγωνιστώ να βρω κι εγώ την σύνδεσή μου με τον Θεό. Ήταν μια αιφνίδια ευλογία και από ‘δω και πέρα αισθάνομαι ότι ο Άγιος είναι φίλος”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.