Αργυρούπολη: Της έσπασε τα πλευρά – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη

20
Ρόδος: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 10χρονο αγοράκι

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 40χρονη από την Αργυρούπολη, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχει πέσει θύμα σοβαρού ξυλοδαρμού και στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ φέρει βαριές κακώσεις σε όλο το σώμα της. Συγκεκριμένα, έχει σπασμένα πλευρά, βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε χτυπήματα με τα χέρια και χτυπήματα πολλά σε επίπεδη επιφάνεια.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο δράστης χτυπούσε την σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά».

Σημειώνεται ότι οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή την 40χρονη αναγκάστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιοτομία, όταν εκείνη έφτασε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Έκκληση για αίμα για την 40χρονη

Πριν λίγες ώρες ο Δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε μια ανάρτηση στα social media καλώντας τον κόσμο να δώσει αίμα για την 40χρονη γυναίκα.

Η ανάρτηση γράφει: «Θα χρειαστούμε αίμα Ο αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους».