Αποστόλου: Έχουμε στείλει πρόσκληση στους αγρότες – Περιμένουμε να μας απαντήσουν

Εν αναμονή της απάντησης των αγροτών βρίσκεται η κυβέρνηση- μετά και το προσκλητήριο που απηύθυνε ο ίδιος ο πρωθυπουργός- όπως παραδέχτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.
“Η συνάντηση θα γίνει. Είναι θέμα να ανταποκριθούν οι αγρότες. Έχουμε στείλει την πρόσκληση και περιμένουμε να απαντήσουν”, είπε στον Real fm ο υπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι ο διάλογος είναι μονόδρομος.
Μιλώντας ειδικότερα για τον ΟΓΑ, ανέφερε πως το Ταμείο κοινωνικό χαρακτήρα. “Υπάρχουν 1.300.000 άνθρωποι που βλέπουν τον ΟΓΑ σαν το ταμείο τους και πρέπει να κρατηθεί για να μπορεί να παρέχει .Μία συνταξούλα 280 ευρώ θα δίνεται σε όλους”, είπε σημειώνοντας ότι και τα 310 ευρώ υπό προϋποθέσεις θα ανέβουν στα 384.
Τέλος, υπογράμμισε ότι στην παρούσα φάση “βρισκόμαστε για διαπραγμάτευση-μόνο για το ασφαλιστικό- έχουμε καταθέσει προτάσεις και δεν ξέρουμε αν θα γίνουν αποδεκτές (σσ από τους δανειστές”.
Σχετικά Άρθρα
01/08/2025 - 19:08
01/08/2025 - 18:53
Δείτε επίσης