Από που θα βρεθούν χρήματα χωρίς αποκρατικοποιήσεις κύριε Λαφαζάνη;

«Η εκχώρηση στο γερμανικό ομόσπονδο κράτος ελληνικών και μάλιστα κερδοφόρων, κρατικών αεροδρομίων, δεν είναι τίποτε άλλο από ανοικτή παραδοχή ότι η Ελλάδα αποτελεί γερμανική αποικιακή απόφυση, που παραδίδει στο κράτος των επικυρίαρχών της τα δικά της κρατικά τιμαλφή.
Η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να παραδώσει τα αεροδρόμια της Ελλάδας σε οποιαδήποτε ιδιωτικά και μάλιστα ξένα χέρια. Τα αεροδρόμια δεν είναι ιδιοκτησία καμιάς εφήμερης μνημονιακής κυβέρνησης, αλλά ανήκουν στο λαό», συμπληρώνει.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπογραμμίζει πως «το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί, ερήμην του ελληνικού λαού και με πλήρη την αντίθεσή του, να προχωρά, με εντολή της Τρόικας και της παραδομένης στην Τρόικα κυβέρνησης, στην πώληση και μάλιστα φωτογραφική, το επόμενο διάστημα του λιμανιού του Πειραιά, στην πώληση των μονοπωλίων της ΔΕΣΦΑ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ROSCO, στην πώληση, ακόμα, ακινήτων-φιλέτων όπως το Ελληνικό, ο Αστέρας, η Κασσιόπη κλπ».
Εντάξει λοιπόν. Ο Λαφαζάνης έχεις τις απόψεις και μάλιστα είναι σταθερός σε αυτές. Δεν μας λέει όμως το βασικό. Που θα βρεθούν χρήματα για να μπουν στο Δημόσιο ταμείο; Χωρίς αποκρατικοποιήσεις πως θα βρεθούν τα λεφτά; Πάλι από φόρους και από στύψιμο των πολιτών; Σε αυτό μπορεί να μας απαντήσει ο συμπαθής κατά τα άλλα Παναγιώτης Λαφαζάνης;

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή