Απίστευτο: «Ξεκλειδώνει» το μόριό του… το κινητό του

Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, ολοένα και περισσότεροι νέοι χρησιμοποιούν περίεργα μέρη του σώματός τους προκειμένου να ξεκλειδώσουν το κινητό τους τηλέφωνο με οθόνη αφής.

Η πλατφόρμα συζήτησης “Reddit”, όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι, με τα όσα υποστήριξε ο τολμηρός και ιδιαίτερα περίεργος χρήστης, ανατέλλει μία νέα εποχή στην εποχή των κινητών. 

Η περιέργεια του ανθρώπου αυτού αλλά και η πλήξη που ένιωθε ήταν αυτά που τον οδήγησαν να χρησιμοποιήσει τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του για να ξεκλειδώσει το κινητό του, όπως ο ίδιος παραδέχεται.  

Ο χρήστης που ξεκλείδωσε το κινητό με το μόριό του, υποστήριξε στην πλατφόρμα συζήτησης “Reddit” χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του υπογράφοντας ως «meatwad75892»  ότι, η συσκευή ήταν Samsung και το μοντέλο “Galaxy S7”. 

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή